Bahasa Malaysia

DUNIA DAH NAK KIAMAT. ADAKAH ANDA SEDIA?

JESUS KRISTUS – YESHUA HAMESHIACH – adalah Penyelamat anda. Anda pernah dengar berita baik ini?

Berita Baik ini adalah suatu ‘harta karun’ yang anda patut mendampingi di dalam hati Anda kerana JESUS KRISTUS – bukan Nabi Isa akan kembali ke dunia ini. Dia adalah Tuhan dan Anak Tuhan Yang Sebenar.

Dia memberikan nyawanya dan rohnya diatas salib untuk menyelamatkan roh-roh semua manusia-manusia yang memberikan kepercayaan mereka kepada Jesus Kristus/Yeshua Hameshiach.

Dunia sudah nak kiamat, adakah anda bersedia. Apabila dia datang nanti dia bukanlah lagi Penyelamat, dia akan jadi Raja kepada segala raja dan Tuan kepada segala tuan. Oleh itu, anda patut menerimanya hari ini.

Yeshua HaMeshiach sangat kasihkan dan cintakan kita sampai dia berikan nyawanya untuk dijadikan tebusan untuk roh kita supaya kita tak perlu lagi pergi neraka.

Sekali anda masuk neraka, anda tidak akan keluar lagi. Jangan percaya mereka yang berkata yang sekiranya anda masuk neraka akan keluar balik. Ini adalah suatu penipuan. Sekiranya anda tidak menerima Jesus Christ sebagai penyelamat anda, anda tidak boleh keluar dari neraka. Dunia sudah nak kiamat. Pergilah kepada penyelamat anda supaya anda tidak akan melepaskan peluang anda untuk masuk syurga.

Sekiranya anda baca semua ini dan masih tak percaya, pergi tanya kesemua guru agama anda sekalian, walau bagaimana anda banyak bersolat dan banyak berdoa dan puasa, berapa lama akan anda berada di neraka sebelum masuk syurga? Pergilah tanya sendiri.

Link dibawah adalah link kepada laman web ke Alkitab (Bible) yang diterjemahkan dalam Bahasa Melayu:

https://www.bible.com/bible/1859/MAT.1.KEAS

https://www.bible.com/bible/2271/MAT.1.AVB

https://www.bible.com/bible/377/MAT.1.BMDC

https://www.bible.com/bible/402/MAT.1.BM